Twintig keer klinken op 2024

Gebouw Q van Campus Drie Eiken vormde dit jaar het decor voor onze nieuwjaarsreceptie. Met bijna duizend collega’s klonken we samen op de toekomst in 2024, terwijl een expo twintig hoogtepunten uit twintig jaar Universiteit Antwerpen naar boven haalde.

Beginnen deden we samen met rector Herman Van Goethem en de vier vicerectoren in aula Fernand Nedée. ‘Alleen Elvis Blijft Bestaan’-gewijs mocht elk van hen een videofragment kiezen waarna ze hierover in gesprek gingen met presentatrice Anke Verschueren. Dit gedeelte werd live vertaald naar het Engels en je kan het ook herbekijken.

Nadien liepen de hal en foyer van Gebouw Q vol voor een hapje, drankje en gezellig samenzijn. Tijdens de receptie kon je ook een blik werpen op de expo met twintig hoogtepunten uit twintig jaar UAntwerpen. Deze tentoonstelling zal de komende maanden nog te zien zijn op de campus, meer info hierover volgt later.

Jullie persoonlijke hoogtepunten

Alle deelnemers kregen bij hun inschrijving ook de mogelijkheid om hun hoogtepunt uit de voorbije twintig jaar te delen. Dat leverde deze mooie samenvatting aan twintig jaar UAntwerpen op.

Fotoalbum

Nog meer beeldmateriaal? Vind jezelf terug in het fotoalbum.