Filter

Op 6 juli is het een jaar geleden dat er een hevige brand uitbrak in het Hof van Liere. Hoe ver staan de herstelwerken? En hoe zullen de heringerichte kantoorverdiepingen eruit zien? “We kiezen voor een eigentijdse invulling met meer licht, meer ontmoetingsmogelijkheden en voldoende flexplekken”, klinkt het.

Tijdens de zomermaanden keert de rust terug naar onze gebouwen. Of dat denken we toch. Terwijl velen van ons genieten van een welverdiende vakantie en de meeste studenten even niet denken aan hun studies (tenzij ze tweede zit hebben), zit niet iedereen stil. Ook in juli en augustus valt er heel wat te beleven aan de Universiteit Antwerpen.

De weergoden kunnen wispelturig zijn en dat waren ze ook tijdens Unifiësta, het personeelsfeest van de Universiteit Antwerpen. Door de regenbuien heen genoten zo’n 1200 medewerkers van muzikale collega’s op het podium, lekker eten en drinken aan de foodtrucks en van het gezellig samenzijn met collega’s. Schoenen met een laagje modder hielden ze er graag aan over.

Onze universiteit werkt voor aankopen steeds vaker met raamcontracten. Dat betekent dat we voordelige afspraken hebben met een beperkt aantal leveranciers. Welke gevolgen heeft dat voor jou als eindgebruiker? En mag je soms afwijken van die raamcontracten? Elio Berardocco en Eric Patteet van de Aankoopdienst geven uitleg.