Schoon volk op en voor het podium van Unifiësta

Elk jaar vinden meer collega’s de weg naar Unifiësta, en gelijk hadden de 1500 medewerkers die er dit jaar bij waren. Samen genoten we van lekker eten en drinken aan de foodtrucks. Maar het hoogtepunt van de avond speelde zich op en voor het podium af.

Mission Kowalski mocht de aftrap geven, gevolgd door Het Rockend Geprofte. Zij waren al eerder een headliner van Unifiësta en stonden dit jaar op algemeen verzoek terug samen op het podium. Daar zagen we deze keer niet één maar twee rectoren, die geen moeite hadden om de tent mee te krijgen. Noem het gerust een ode aan de ‘top top job’ van rector.

Het publiek was nadien helemaal opgewarmd voor The Subtitles. En als afsluiter maakte DJ Captain Thunderlipz er nog een fantastisch dansfeest van.

Geniet mee van Herwig en Herman on stage

Collega’s in beeld

Met 20 jaar Universiteit Antwerpen, brachten we tijdens deze editie onze medewerkers extra in beeld. Onze fotograaf ging op pad voor het Unifiësta-fotoalbum in de beeldbank. Maar de meest spontane foto’s trokken de aanwezige collega’s zelf. Deze foto’s deelden ze op de grote schermen.