Groene podcasts deel II

De feestdagen zijn volop bezig en bij wijze van cadeau geven we jou vandaag het tweede deel van onze lijst met de beste groene podcasts. Geniet ervan! 

E!Colle: Beginnen doen we met een heerlijke home-made podcast: E!Colle is een podcast gemaakt door broer en zus Kristof en Veerle Colle. Elke aflevering bespreken ze een ander aspect van een zero waste lifestyle om zo mensen te inspireren om hetzelfde te doen. Een aanrader!

DS Audio – Low Impact Man: DS Audio is de podcast van de Standaard. Deze aflevering in kwestie gaat over Steven Vromman, ook gekend onder de naam ‘Low Impact Man’. Na een docureeks op Canvas is er nu deze podcast over hem! Leer alles over deze interessante figuur en zijn wereldvisie via 

Future Shock: Future Shock is een podcast van de Nederlandse zender VPRO. Hier praat men elke aflevering over manieren waarop we kunnen omgaan met de wereld en hoe deze voortdurend aan het veranderen is. 

Hieronder een paar van onze favoriete afleveringen:

Het KlimaatalarmNajaar 2020 lanceerde het tijdschrift Knack ‘het Klimaatalarm’. Dit project bestaat uit een manifest maar bevat ook een superinteressante podcast met Dirk Draulans en Jean-Pascal van Ypersele! Meer info is beschikbaar op de website van Knack. De podcast is ook beschikbaar via Spotify. 

Verberg reacties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *