Gedragscode

Welkom op de blog van het Collectief Geheugen van Universiteit Antwerpen. We luisteren graag naar jouw mening en staan open voor elke discussie over maatschappelijke thema’s en onderzoek van de UAntwerpen. Reacties zijn welkom. Hou er wel rekening mee dat de reacties van bezoekers op de blog niet noodzakelijk overeenkomen met de opvattingen van de Universiteit Antwerpen. Ook kan de Universiteit Antwerpen niet instaan voor de feitelijke correctheid van de reacties.

We willen de gesprekken graag constructief houden. Daarom hebben we volgende afspraken opgesteld:

Zorg voor het nodige respect

Gebruik geen beledigende, dreigende, kwetsende of racistische taal. We bieden geen ruimte voor oproepen tot haat of geweld. Noch voor fraude, bedrog of onwettigheden. Ook het publiceren van privégegevens is niet toegestaan.

Maak geen reclame

Er is geen ruimte voor commerciële berichten, wedstrijden, verzoeken tot donaties of het verzamelen van links. Berichten die niets met de UAntwerpen te maken hebben, worden onmiddellijk weggehaald.

Toon wie je bent

Anonieme berichten of berichten onder een valse naam horen hier niet thuis en kunnen we niet aanvaarden.

Respecteer auteursrechten

Toon het nodige respect voor de rechten van anderen en maak geen gebruik van teksten of afbeeldingen zonder toestemming.

Hou de sfeer constructief

Er is geen ruimte voor provocatie van andere gebruikers om de sfeer of een discussie te verstoren. Noch voor zinloze berichten of boodschappen die steeds herhaald worden.

Post jij een bericht zonder je aan deze afspraken te houden? Dan kan de Universiteit Antwerpen dit bericht verwijderen.