Kom kennismaken met de Universiteit Antwerpen

uren
minuten
seconden

Een goed gesprek, een boeiende presentatie, even rondlopen op de campus… Deze dingen helpen je ongetwijfeld om te weten of het klikt; of je je thuis zal voelen aan onze universiteit en of je een opleiding kiest die bij je past.

Tijdens de Infodag kan je van verschillende opleidingen een campusrondleiding en/of een infosessie volgen. Aansluitend kan je steeds ook even aan de infostand van de opleiding terecht, bijvoorbeeld om nog vragen te stellen, een brochure mee te nemen of cursussen in te kijken. Wil je enkel de infostand van een opleiding bezoeken? Dat kan natuurlijk ook.

Vooraf inschrijven voor de Infodag is verplicht

Coronamaatregelen

Vanzelfsprekend leeft de Universiteit Antwerpen de veiligheidsvoorschriften omtrent het coronavirus strikt na, ook bij de organisatie van deze Infodag. Je kan enkel langskomen binnen het tijdslot waarvoor je ingeschreven bent. Rondleidingen en infosessies volg je in kleine groepen, op een veilige afstand van elkaar. Iedereen draagt een mondmasker. In geen enkel gebouw komen tegelijk veel mensen samen. Stewards leiden alles in goede banen.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet. Zijn we van oordeel dat de Infodag toch niet in veilige omstandigheden kan plaatsvinden op de campus? Dan zorgen we voor een online alternatief.

Nog andere infomomenten?

• Overweeg je om een studie te combineren met je job? Ontdek de trajecten op maat van werkstudenten tijdens de online infoavond voor werkstudenten op woensdag 2 september 2020.
  • Volg een interactieve live-sessie over de opleiding die je interesseert.
  • Herbeleef de e-Infodagen van het voorjaar. De website blijft nog een tijdje online.

Vlot en veilig naar de campus

Kijk goed na op welke campus je moet zijn voor de opleiding die je interesseert. Je vindt deze informatie ook in de bevestigingsmail die je na je inschrijving voor de Infodag ontvangt.

Bekijk de route-informatie en campusplan van de campussen: