Maritiem en logistiek management

Heb je interesse in transport en logistiek? Heb je een bachelor of master en wil je je graag verder specialiseren? Dan is deze Antwerpse master maritiem en logistiek management (vroeger: master maritieme wetenschappen) de ideale opleiding voor jou!

Ontdek de opleiding

Video afspelen

FAQ

Sommige studenten mogen rechtstreeks starten aan de masteropleiding maritiem en logistiek management. Andere studenten moeten eerst een voorbereidings- of schakelprogramma volgen.

Je vindt de toelatingsvoorwaarden op onze website en in onze brochure .

De master maritiem en logistiek management is in eerste instantie een dagopleiding. Er is geen specifiek werkstudententraject voorzien.

Om de combinatie te vergemakkelijken kan je de studielast spreiden over meerdere academiejaren. Je neemt dan minder dan 60 studiepunten per academiejaar op in je studieprogramma. De opleidingsverantwoordelijke kan je helpen om je studietraject op te stellen.

We bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan een internationale summer school naar China. Deze ervaring telt mee voor 3 studiepunten binnen je programma.

Lees meer over de summer school ‘Transport and Logistics in a Changing Economy’ op de website van de faculteit of op p. 18 van onze brochure .

Ben je niet zeker over je wiskundevaardigheden? Geen paniek! Er zijn genoeg mogelijkheden om je wiskundekennis te testen en bij te schaven alvorens je start met het schakelprogramma. Denk aan een online zelfstudiepakket en een gratis voorbereidende cursus wiskunde op de campus.

Je vindt alle informatie op onze website

Met dit diploma speel je perfect in op de nood van de bedrijfswereld en overheden aan hoger opgeleiden in de transport en logistieke sector. Je kan aan de slag bij een ruime waaier van organisaties binnen en buiten de maritieme sector.

Heb je een vraag over inschrijven, op kot gaan, je studie financieren…? Stel ze aan onze algemene diensten!

Ontdek fragmenten uit het cursusmateriaal

Meer weten?

Verken de campus

Ontdek de masteropleiding maritiem en logistiek management “behind the scenes” in deze 4 Instagramposts